CLICK n GO

Tuesday, August 19, 2008

Amir Asyraf

Apa khabar anakku Amir Asyraf yg kini melalui program khas pelajar SPM cuti sekolah di MRSM KP. Bengkel demi bengkel, kelas khas dan special session subject2 fizik, add math, bio & chemistry dll. Terasa sunyi kami di rumah ini tanpa abang di sisi. Shilah & Kakak saja dok berperang. Mama lak message dan berhantar gambar saja lah pelepas rindu, semoga abang sihat sejahtera dan bisa fokus dlm belajar itu. Get the maximum & stay focus!! ni last kopek bang to catch up whatever yg ketinggalan tu. Hope abang appreciate this moment. Target 10A still within reach. Yakin boleh. You still got the time. If you put your mind to it, you can. Orang lain boleh kita pun boleh, InsyaAllah. All the best !! Ingat pesan papa, latih tubi, semak jawapan, ulang dan ulang lagi....last-last dapat InsyaAllah. No shortcut to success. Input--->PROSES--->Output. Tak ada jalan mudah. Kena lalui proses. Ni lah prosesnya. Buat yg terbaik. Supaya output nanti pun terbaik juga. Kena usaha macam nak rak. Doa & tawakkal. Papa & Mama doakan agar di permudahkan abang dalam perjuangan abang menuntut ilmu ini.

** Iman--->Islam--->Ehsan

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...